Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sissi életéről több film és egy mese is készült, ebben a menüpontba ezekről
fogok írni.
 
Sissi trilógia
Sissi szinte egész történetét meséli el.

 

 

Sissi a lázadó császárné
Ebben a filmben Sissi egy öreg barát-
jának meséli el a történetét.

 

Sissi-a mese

Kockázatos idők
Tomi tudja, hogy nehéz idők járnak Possiban. Az éjszaka leple alatt elhagyja a várost, de a vesztébe rohan. Sissi és a gyerekek kitartó keresés után megtalálják a fiatal fiút, mivel egy vad fekete mén megmutatja nekik a helyes utat.

A titokzatos erdőlakó
Max Andrássy ezredest ápolja az erdő mélyén egy titkos kis faodúban, hogy meggyógyulhasson. De a herceg titkát hamarosan megtudja Sissi és a gyerekek is, akik véletlenül megbotlanak a kis erdőlakón.

Arkas bosszúja
Arkas bele akarja kényszeríteni Max herceget abba, hogy feladja Andrássyt, de a Burgomaster nem lesz a cinkosa. Ezért Arkas - Helenával, Counselorral és Zottornickkel együtt - Sissi megölését tervezi. Késöbb azt mondják Ferencnek, hogy Sissi veszélyben van Andrássy miatt.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ursula090@yahoo.com

(Orsika, 2013.08.06 21:28)

Szia! Tudnal nekem legyszives kuldeni linket h hol kapom meg az uj Sissi sorozatot, ha olaszul is van nem baj, mert sehogy sem talalom...a youtubon meg minden osszevissza van
elore is koszonom

eszti100@citromail.hu

(Eszti, 2010.08.02 16:37)

szia! azt szeretném megtudakolni hogy az új Sissi film az nem jelent még meg magyarul vagy ha netán megjelent nem tudod hol lehetne letölteni?:D mert én a neten csak olaszul látom és habár így is többször megnézem mégis csak jobb lenne magyarulxD:D